semua Kategori

Tentang kami

Rumah> Tentang kami

Shanghai Hejing Plastic Product Co., Ltd terletak di Daerah Baru Pudong, Shanghai, China. Ia adalah pengilang profesional bekas pembungkusan kosmetik dan penyedia penyelesaian pembungkusan kecantikan terkemuka selama 20 tahun di China. Kini syarikat itu telah membangunkan kilang moden seluas 20,000 meter persegi dengan lebih daripada 300 pekerja. Ia telah memperkenalkan mesin pengacuan, suntikan, peniupan botol, pencetakan sutera automatik, pengecap panas, pelabelan dan salutan panas yang paling canggih. Syarikat ini diperakui dengan sistem ISO-9001.

Produk syarikat terdiri daripada pembungkusan kosmetik, pembungkusan farmaseutikal dan pembungkusan makanan dll. Produk utama termasuk botol plastik, botol tanpa udara, botol penitis, balang krim, penutup, pam dan bekas solekan dll. Ia dikhaskan untuk membekalkan penyelesaian pembungkusan yang komprehensif untuk pelanggannya di seluruh dunia. Produk ini telah dieksport ke Hongkong, Jepun, Korea, Asia Tenggara, Timur Tengah, Oceania, Eropah dan Amerika. Syarikat itu juga mempunyai barisan pengeluaran pigmen sendiri yang boleh membekalkan perkhidmatan padanan warna yang pantas untuk pelanggan.

Kami telah memenangi reputasi yang baik di kalangan pelanggan kami dengan produk kami yang berkualiti, pengurusan kecekapan yang ketat dan tinggi, reka bentuk produk kreatif dan perkhidmatan yang cemerlang.

Kami berusaha untuk menyediakan produk unggul untuk pelanggan kami berdasarkan inovasi produk yang berterusan dan pelaburan R&D, seluruh pasukan kami sentiasa berdedikasi untuk memenuhi dan melebihi jangkaan pelanggan kami dan menjadi rakan kongsi pelanggan kami yang paling boleh dipercayai dalam jangka panjang, dialu-alukan untuk menghubungi dengan kami jika anda mempunyai sebarang keperluan.


Mari berbincang Sektor Pembungkusan

Mencari penyelesaian untuk keperluan pembungkusan kecantikan anda yang memenuhi keperluan jenama dan kemampanan anda?

Minta perundingan percuma dengan salah seorang pakar pembungkusan kami.