semua Kategori

BERKESAN
MASA HADAPAN

Rumah> Sustainability

Pembungkusan Hejing komited dengan pembangunan produk yang mudah dibongkar dan dikitar semula. Komponen kaca, PP, PET dan PCR, serta pek bahan mono, di mana semua bahagian dibuat daripada bahan yang sama, semakin diterima pakai. Melalui penyelidikan dan pembangunan, kami memilih bahan yang lebih boleh diperbaharui, terbiodegradasi dan kitar semula, menggantikan komponen berasaskan fosil. Kayu yang diperoleh daripada hutan yang diuruskan secara mampan, plastik sisa lautan dan berasaskan bio, bahan bebas mikroplastik adalah beberapa bintang yang semakin meningkat dalam strategi penggantian kami.
undefined
APA MAKNA KELESTARIAN KEPADA ANDA?

Pembungkusan Hejing membantu anda mengurangkan, menggunakan semula dan mengitar semula pembungkusan anda yang boleh membantu jenama anda, komuniti dan alam sekitar. Anda boleh melakukan semua ini dan masih mempunyai pembungkusan berkualiti yang memberikan nilai tambah kepada jenama anda.

PEMBUNGKUSAN LESTARI

Untuk memenuhi matlamat kemampanan jenama anda, Hejing Packaging telah memilih pelbagai jenis produknya yang termasuk Komponen Boleh Isi Semula, PP, Kaca, Kertas, PE, PET, PETG dll. Hejing Packaging telah menggabungkan PCR, bahan mentah Boleh Degradasi dan bahan Tebu ke dalam kebanyakan produk.

Mari berbincang Sektor Pembungkusan

Mencari penyelesaian untuk keperluan pembungkusan kecantikan anda yang memenuhi keperluan jenama dan kemampanan anda?

Minta perundingan percuma dengan salah seorang pakar pembungkusan kami.